تهران
کد خبر:20491
پ

تغییرات گسترده در کابینه سعودی/ عادل الجبیر برکنار شد

شاه سعودی در فرمان‌هایی جداگانه ضمن ایجاد تغییراتی در کابینه، وزرای خارجه و اطلاع‌رسانی را برکنار و در شورای امور سیاسی و امنیتی و شورای اقتصادی تغییرات جدید ایجاد کرد. به گزارش مدار شرقی، منابع خبری سعودی امروز پنجشنبه (۲۷ دسامبر) از دستورات شاه این کشور برای تغییر در کابینه، شورای امور سیاسی و امنیتی […]



شاه سعودی در فرمان‌هایی جداگانه ضمن ایجاد تغییراتی در کابینه، وزرای خارجه و اطلاع‌رسانی را برکنار و در شورای امور سیاسی و امنیتی و شورای اقتصادی تغییرات جدید ایجاد کرد.

کابینه سعودی

به گزارش مدار شرقی، منابع خبری سعودی امروز پنجشنبه (۲۷ دسامبر) از دستورات شاه این کشور برای تغییر در کابینه، شورای امور سیاسی و امنیتی و شورای امور اقتصادی و تأسیس هیئت جدیدی به نام «هیئت فضا» خبر دادند.

«عادل الجبیر» وزیر خارجه، «عواد بن سلاح العواد» وزیر اطلاع‌رسانی، «ترکی آل الشیخ» رئیس هیئت عمومی ورزش (که دست راست ولی‌عهد بود)، «محمد بن نواف بن عبدالعزیز» سفیر سعودی در انگلیس، «فیصل بن خالد بن عبدالعزیز» امیر منطقه «عسیر» و «الجامی ابا الخیل» رئیس دانشگاه «محمد بن سعود»، سرلشگر «سعود بن عبدالعزیز هلال» مدیر امنیت کل برکنار شده‌اند.

بر این اساس عادل الجبیر (وزیر خارجه) برکنار اما وزیر مشاور در امور خارجی شد و ابراهیم العساف جای او را در وزارت خارجه گرفت. الجبیر از آوریل ۲۰۱۵ سه ماه پس از به قدرت رسیدن سلمان وزیر خارجه بود.  العساف نیز از جمله مقامات بازداشتی در هتل ریتز کارلتون بود که حدود ۲۰۰ شاهزاده یا تاجر متمول به دستور ولی‌عهد سعود و به اتهام فساد بازداشت بودند. انتصاب او در وزارت امور خارجه، معنادار است و برخی ناظران سیاسی آن را در قالب امتیازدهی سلمان به دیگر اعضای خاندان می‌دانند.

«ترکی بن عبدالله الشبانه» وزیر جدید اطلاع‌رسانی شد و «ترکی آل الشیخ» رئیس برکنار شده از هیئت ورزش، مدیر کل «هیئت ترفیه» (تفریح و سرگرمی) منصوب شد. این هیئت اکنون مسئول تمام پروژه‌های جدید و جنجالی سرگرمی در عربستان مثل برگزاری کنسرت‌های خوانندگان آمریکایی و غربی و شوهای لباس و تاسیس سینما و برگزاری مسابقات مختلف از جمله «قهرمانی پاسور» است که از فروردین گذشته آغاز شده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، «عبدالله بن بندر» وزیر گارد ملی شد. همچنین «ترکی بن طلال» جایگزین امیر برکنار شده منطقه عسیر و سرتیپ «خالد بن قرار الحربی» مدیر جدید امنیت کل عربستان سعودی شد. 

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی، سلطان بن سلمان بن عبدالعزیز که از ریاست هیئت گردشگری و میراث ملی کنار گذاشته شد، به ریاست هیئت تازه‌تاسیس موسوم به «هیئت فضا» منصوب شد.



ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید