تهران
کد خبر:2043
پ

اسرائیل به شهرک سازی ادامه می دهد

مقام‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل در محکومیت شهرک‌ سازی در اراضی اشغالی فلسطینیان، از ساخت ۵ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی جدید خبر داده‌اند. به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه پرس تی وی، روزنامه عبری زبان «اسرائیل الیوم» نوشت: کمیته ساخت‌ و ساز اسرائیل در […]

مقام‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل در محکومیت شهرک‌ سازی در اراضی اشغالی فلسطینیان، از ساخت ۵ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی جدید خبر داده‌اند.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه پرس تی وی، روزنامه عبری زبان «اسرائیل الیوم» نوشت: کمیته ساخت‌ و ساز اسرائیل در شهرداری قدس اشغالی چهارشنبه ۸ دی طرح ساخت ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی جدید را در شهرک «گهفات همتوس» در نزدیکی بیت «صفافا» در جنوب قدس، ۴۰۰ واحد مسکونی در شهرک رمات شلومو در شمال قدس و ۳ هزار واحد در مناطق دیگر، تصویب خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، «مئیر ترجمان»، قائم‌مقام شهردار قدس اشغالی و رئیس این کمیته، گفت: ما هیچ اهمیتی به قطعنامه‌های سازمان ملل و یا اعمال فشار دیگر طرف‌ها نمی‌دهیم و امیدواریم که دولت اسرائیل و «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور جدید آمریکا، کمبودهای حاصل شده در دور «باراک اوباما» را جبران کنند.
وی مدعی شد که دولت کنونی آمریکا مانع شهرک‌سازی اسرائیل در قدس اشغالی شده است.
در همین راستا، برخی از مقام‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به قطعنامه اخیر شورای امنیت، خواستار الحاق بخشی از مناطق کرانه باختری به اراضی تحت سیطره این رژیم شده‌اند.
شهرک «معالیه ادومیم» یکی از مناطقی است که صهیونیست‌ها گفته‌اند باید به اراضی تحت تصرف این رژیم دربیاید.
همچنین اعضای کنست رژیم صهیونیستی در پی تصویب قطعنامه اخیر، تاکید کردند «اوباما» به دلیل امتناع از وتوی این قطعنامه، در واقع به اسرائیل خیانت کرده است.

احضار سفرای کشورهای عضو شورای امنیت

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، سفرای کشورهای عضو شورای امنیت در تل‌آویو را به‌ استثنای سفیر آمریکا را در واکنش به تصویب قطعنامه اخیر سازمان ملل احضار کرد.
به گزارش شبکه خبری فلسطین «الیوم»، نتانیاهو به مسئولان وزارت خارجۀ این رژیم دستور داد سفرای کشورهای چین، روسیه، فرانسه، آنگولا، مصر، ژاپن، اوکراین، اروگوئه، بریتانیا و اسپانیا را که از قطعنامۀ اخیر شورای امنیت علیه شهرک‌سازی‌ها حمایت کرده بودند، احضار کنند.
کشورهای سنگال و نیوزیلند در اسرائیل سفارتخانه ندارند. ونزوئلا و مالزی نیز با اسرائیل روابط دیپلماتیک ندارند.
در این میان تنها سفیر آمریکا از سوی نتانیاهو احضار نشده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید