به گزارش خبرگزاری مدار شرقی به نقل از النشره، رئیس تشکیلات خودگردان، رئیس دولت فلسطین در جریان سخنان خود در جلسه سازمان همکاری اسلامی گفت: بار اول است که جهان یکپارچه درمقابل اقدام رئیس جمهور آمریکا علیه بیت المقدس اشغالی می ایستد.
رئیس تشکیلات خودگردان در جریان این جلسه همچنین گفت: رئیس جمهوری آمریکا با اقدامی که صورت داد، بیت المقدس را به طور کامل به عنوان هدیه ای به اسرائیلی ها تقدیم کرد.
وی تأکید کرد: بیت المقدس همواره پایتخت فلسطین بوده است و تا ابد نیز پایتخت آن خواهد ماند. اکنون ۱۰۰ سال از بیانیه شوم بالفور سپری می شود. آمریکا گام به گام برای اجرای این بیانیه پیش رفت.
عباس ادامه داد: پس از آن بیانیه شوم، امروز شاهد بیانیه مشابهی از سوی رئیس جمهور آمریکا هستیم. رئیس جمهور آمریکا با این اقدام، بیت المقدس را به اسرائیل تقدیم کرد؛ گویی درحال تقدیم شهری از شهرهای ایالات متحده به اسرائیل است.
رئیس دولت فلسطین همچنین گفت: ما امروز در جلسه سران کشورهای اسلامی گردهم آمده ایم تا بیت المقدس اشغالی را نجات دهیم و نگذاریم که در معرض تحریف هویتی و دینی قرار گیرد.
وی ادامه داد: اتفاقی که افتاده است، این ضرورت را به وجود آورده که تصمیم قاطعانه ای برای مقابله اسرائیل اتخاذ کنیم و بیت المقدس را نجات داده و سپس به اشغالگری پایان دهیم.
عباس گفت: دیگر نمی پذیریم که پس از مواضع رئیس جمهوری آمریکا و حمایت آشکارش از مواضع اسرائیل، این کشور نقشی در فرایند سیاسی در فلسطین داشته باشد. بدون به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت فلسطین، هیچ صلحی وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: همه توجه کنند! اسرائیل به سرزمین ما یورش برد. بیش از ۴۰۰ شهر و روستای آن را از صفحه روزگار محو کرد. تمامی قطعنامه های بین المللی را زیر پای گذاشت. اما تا به امروز هیچکس آن را مورد مؤاخذه قرار نداده است.
عباس خطاب به جامعه جهانی گفت: باعث تعجب من است که چگونه جامعه جهانی دربرابر جنایت های اسرائیل سکوت می کند و تجاوزهای مکرر آن را نادیده می گیرد.

