تهران
کد خبر:6427
پ

پیشنهاد جدید آمریکا به روسها در مورد سوریه

آسوشیتدپرس نوشت: آمریکا طرح پیشنهادی برای مدیریت میدان جنگ در منطقه نفت‌خیز اصلی سوریه، به روسیه داده است. به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژنرال «جوزف دانفورد» فرمانده نیروهای آمریکایی در سوریه ، گفت: ارتش روسیه مشتاق به یافتن راه‌هایی برای اجتناب از درگیری آمریکا با روسیه در منطقه اطراف شهر دیرالزور […]

آسوشیتدپرس نوشت: آمریکا طرح پیشنهادی برای مدیریت میدان جنگ در منطقه نفت‌خیز اصلی سوریه، به روسیه داده است.

به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژنرال «جوزف دانفورد» فرمانده نیروهای آمریکایی در سوریه ، گفت: ارتش روسیه مشتاق به یافتن راه‌هایی برای اجتناب از درگیری آمریکا با روسیه در منطقه اطراف شهر دیرالزور تا رودخانه فرات است.
بر اساس این گزارش، آمریکا این منطقه را متشکل از دیرالزور تا دره رودخانه فرات و القائم که در خاک عراق قرار دارد به عنوان کانون مهم بعدی جنگ یا گروه تروریستی داعش تلقی می‌کند.
«دانفورد» در کنفرانسی خبری با «جیمز ماتیس» ‌وزیر دفاع آمریکا گفت: ما طرحی پیشنهادی داریم که در حال حاضر با روس‌ها درباره آن همکاری می‌کنیم.
وی افزود: من جزئیات این طرح را در اختیار نمی‌گذارم اما روس‌ها به اندازه ما مشتاق هستند تا از خطرات عملیات‌ها کاسته شود ما به کمپین مبارزه با داعش ادامه می دهیم و ایمنی پرسنل خود را حفظ می کنیم.
«دانفورد» در ادامه تصریح کرد: ما درباره مساله ای که نیاز به اجتناب از تعارض آمریکا با روسیه در آن وجود دارد، صحبت کرده‌ایم.
روز پنجشنبه گزارش شد که آمریکا گروهی از نیروهای تحت رهبری نظام سوریه را در جنوب شرق این کشور بمباران کرده و« ماتیس» در این رابطه گفت: این نیروها به شکلی تهدیدآمیز در حال پیشروی به سمت یک کمپ شورشیان در نزدیکی مرز اردن جایی که مستشاران نظامی آمریکا حضور دارند، بودند.
«ماتیس» همچنین تاکید کرد: نیروهایی که هدف حمله هوایی قرار گرفتند نیروهای تحت هدایت ایران بودند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید