تلاش بغداد برای جلوگیری از قاچاق نفت اقلیم کردستان
آرگوس مدیا در گزارشی نوشت که اخیرا دولت مرکزی عراق تلاش هایی را برای جلوگیری از صدور غیر قانونی نفت خام و دیگر محصولات نفتی اقلیم کردستان به کشورهای همسایه انجام داده است.
به گزارش مدار شرقی: اقلیم کردستان عراق که از مارس ۲۰۲۳ نتوانسته به دلیل حکم دادگاه داوری بین المللی، نفت خود را از طریق خط لوله ترکیه به بازارهای جهانی صادر کند، تولید نفت و دیگر محصولات نفتی را به خریداران داخلی عرضه کرده است.
بر اساس گزارش برخی رسانه ها مانند رویترز، بخش بسیار زیادی از نفت استخراج شده در اقلیم کردستان به کشورهای همسایه آن قاچاق می شود.
آرگوس مدیا ادعا کرده که اخیرا دولت مرکزی عراق تلاش هایی را برای متوقف کردن صدور غیرقانونی نفت خام و دیگر محصولات نفتی به کشورهای همسایه انجام داده است.
به نوشته این نشریه تصمیم دولت عراق برای محدود و یا متوقف کردن قاچاق نفت خام و دیگر محصولات نفتی مانند قیر، انتقال غیرقانونی این محصولات از اقلیم کردستان به کشورهای همسایه را تحت تاثیر قرار داده است.
براساس این گزارش، پس از اقدامات دولت مرکزی برای توقف قاچاق محصولات نفتی، خروج این محصولات از پایانه های مرزی اقلیم کردستان محدود شده است.
منبع: کردپرس
