تهران
کد خبر:36829
پ

همکاری مجدد «کیانوش عابدی» با ترکیه پس از «تیزپا»

کیانوش عابدی ـ نویسنده و کارگردان انیمیشن ـ که اخیرا روی انیمیشن سینمایی «تیزپا» به سفارش ترکیه کار می‌کند، از همکاری دیگری با این کشور به نام «آکینجی» خبر داد. به گزارش مدار شرقی، درباره آخرین وضعیت انیمیشن سینمایی «تیزپا» به سفارش ترکیه گفت: در حال حاضر نسخه سینمایی «تیزپا» در مرحله صداگذاری و موسیقی […]

کیانوش عابدی ـ نویسنده و کارگردان انیمیشن ـ که اخیرا روی انیمیشن سینمایی «تیزپا» به سفارش ترکیه کار می‌کند، از همکاری دیگری با این کشور به نام «آکینجی» خبر داد.

به گزارش مدار شرقی، درباره آخرین وضعیت انیمیشن سینمایی «تیزپا» به سفارش ترکیه گفت: در حال حاضر نسخه سینمایی «تیزپا» در مرحله صداگذاری و موسیقی قرار دارد و قرار است ۱۰ مهر فرش قرمز این فیلم در استانبول برگزار شود.

او درباره اکران نسخه سینمایی این انیمیشن در ایران نیز بیان کرد: این اتفاق منوط به نظر و تصمیم تهیه‌کننده فیلم است و اگر اکران عمومی هم نداشته باشیم، احتمال دارد یک اکران خصوصی برای هنرمندان داشته باشیم.

عابدی درباره ساخت فیلم سینمایی «تیزپا» و تفاوت آن با نسخه سریال توضیح داد: سریال «تیزپا» در ۵۲ قسمت ۱۰ دقیقه‌ای ساخته شد و هنگامی که سریال به اتمام رسید، متوجه شدیم که در شبکه‌های ترکیه پخش خوبی داشته و بازخوردهای خوبی از آن گرفتند به همین دلیل سفارش‌دهندگان فیلمنامه بلند ۸۵ دقیقه‌ای آن سریال را به ما ارایه دادند.

او افزود: درباره تفاوت با نسخه سریال هم باید بگویم که در نسخه سینمایی شخصیت علی کمی بزرگ‌تر شده است و چالش‌هایی را برای اینکه وارد المپیک شود پشت سر می‌گذارد. او به دلیل یک مصدومیت قدیمی در ابتدا کمی ناامید است اما برای رفع مشکل خود در خدمت استادی می‌رود که در کوهستان زندگی می‌کند و در نهایت وارد مسابقات المپیک شده و موفق به کسب عنوان قهرمانی می‌شود.

وی درباره پروژه دیگر خود توضیح داد: یک سریال دیگر با نام «آکینجی» که مربوط به یک هیرو (قهرمان) است از طرف ترکیه پیشنهاد شده و مدت زمان آن ۵۳۰ دقیقه خواهد بود.

منبع: صبا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید