بزرگترین انبار سلاح تروریست های داعش در تلعفر، با نفوذ افراد ناشناس به آتش کشیده و منهدم شد.
به گزارش مدار شرقی به نقل از پایگاه خبری سومریه نیوز، بزرگترین انبار مهمات و سلاح تروریست های داعش در شهر تلعفر عراق منهدم شد.
یک منبع آگاه در این خصوص گفت: افراد ناشناس به یکی از بزرگترین انبارهای سلاح و تجهیزات نظامی تروریست های داعش در مرکز شهر تلعفر نفوذ کرده و بعد از از پای در آوردن نگهبان داعشی این انبار را به آتش کشیدند.
این منبع که نخواست نامش فاش شود، تاکید کرد: این اقدام به وقوع انفجار مهیب در انبار و منهدم شدن همه تجهیزات نظامی موجود در آن منجر شد که تروریست های داعشی را آشفته و نگران کرده است.
تروریست های داعش ضمن ایجاد چندین ایست بازرسی اقدام به بازرسی از خانه ها برای شناسایی افرادی کرده اند که این انبار را منهدم کرده اند.
تروریست ها هنوز شهر تلعفر در استان نینوا و در نزدیکی بخش قدیمی موصل را در دست دارند و ارتش عراق در حال آماده سازی برای انجام عملیات آزادسازی این شهر از کنترل داعش است.