منابع آگاه اعلام کردند: ارتش سوریه با کردها در عملیات نظامی در نبردهای رقه و دیرالزور هماهنگی کامل دارد.
به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه الاخبار، منابع آگاه اعلام کردند: نیروهای ارتش سوریه با نیروهای دموکراتیک سوریه در عملیات ضد تروریست های داعش هماهنگی کامل دارند.
بر اساس این گزارش، ارتش سوریه و نیروهای دموکراتیک سوریه که غالبا کرد هستند در آستانه تحولی مهم قرار گرفته اند که بر بحران این کشور تثیر بسزایی خواهد گذاشت و علاوه بر تاثیر در میدان نظامی، بر پرونده سیاسی این کشور نیز اثر خواهد گذاشت.
هرچند ارتش سوریه با کردها در الحسکه در سال ۲۰۱۶ درگیری های جزیی داشت، اما طرفین از مدت ها پیش به صورت غیر علنی با هم هماهنگ بودند که می توان نبرد شرق شهر حلب را به عنوان محلی برای نمایش این هماهنگی دانست.
ورود ارتش سوریه به منبج و صف آرایی آن در برابر ارتش ترکیه و تروریست های حاضر نمونه دیگری از هماهنگی میان طرفین است.
ارتش سوریه با کردها ، اتاق عملیات نظامی را ایجاد و این اتاق فعالیت خود را در نبردهای رقه و دیرالزور آغاز کرده است.توافق ارتش با کردها این بار یک ائتلاف ضروری است.
عوامل زیادی در این توافق موثر بوده که می توان به تنش اخیر ترکیه در عفرین و اختلاف میان کردها و آمریکا در خصوص گذرگاه التنف اشاره کرد.