نیروهای سوری از آغاز حملات نظامی علیه تروریستها در شهر رقه توانسته اند کنترل بیش از ۴۰ میدان نفتی را تحت کنترل خود در آورند.
به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «علی ابراهیم» مسئول بخش تولید نفت استان رقه گفت: نیروهای سوری در جریان عملیات خود در شهر رقه توانسته اند بیش از ۴۰ میدان نفتی در منطقه بیابانی این استان را تحت کنترل خود در آورند.
وی افزود: از آغاز ماه ژوئیه نیروهای سوری کنترل این میدانهای نفتی را به دست آوردند که توسط نیروهای مسلح تروریست همه تخریب شدهاند چرا که آنها در زمان عقب نشینی تعداد زیادی از سکوهای نفتی را منفجر کردند.
«ابراهیم» تاکید کرد: نیروهای سوری از آغاز حملات خود در ماه ژوئیه نیروهای تروریست را از مناطق نفتی استان رقه عقب رانده و کنترل میدانهای دایالی ، الرمیلان ، دبیسان و وحب در دست این نیروها است.