سازمان ملل اعلام کرد: ۵۰ هزار نفر در رقه در محاصره گروه های تروریستی هستند.
به گزارش مدار شرقی به نقل از سایت اینترنتی النشره، نماینده سازمان ملل در امور آوارگان دربیانیه ای اعلام کرد: تعداد محاصره شدگان در شهر رقه به حدود ۵۰ هزار نفر میرسد. این در حالی است که رقم واقعی بیشتر از این است و دلیل نبود آمار واقعی روند سخت تحقیقات است.
این بیانیه می افزاید: روند ارسال نخستین مجموعه از کمکهای بشردوستانه به القامشلی در استان حسکه واقع در شمال شرقی سوریه به اتمام رسید.
در این بیانیه همچنین آمده است: بازگشایی بزرگراه حلب – منبج اثر مثبتی بر توانایی سازمان ملل جهت ارائه کمکها به بیش از ۱۹۰ هزار آواره در رقه داشته است.
طبق بیانیه سازمان ملل کمک رسانیها در دو سال اخیر زمانی که راه حلب – منبج همچنان بسته بود کمکرسانیها از طریق هوایی صورت میگرفت که کاری سخت و محدود در زمینه ارائه کمک رسانی بود.