- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

قیمت نفت به بیش از ۴۸ دلار رسید

قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت‌ تاثیر کاهش ۵.۸ میلیون بشکه‌ای ذخایر نفت آمریکا افزایش یافت و بشکه‌ای ۴۸ دلار و ۳۳ سنت رسید.

به گزارش مدار شرقی به نقل ازخبرگزاری رویترز، در بازارهای جهانی قیمت نفت برنت با ۳۵ سنت افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۴۸ دلار و ۱۴ سنت به فروش رفت.
همچنین نفت وست تگزاس آمریکا هم رشد ۳۳ سنتی را تجربه کرد و بشکه‌ای ۴۵ دلار و ۴۶ سنت به فروش رفت.
در گروه سایر فرآورده نفتی هم، بنزین با رشد ۱٫۳۷ دلار، گالنی ۱۵۱ دلار و ۶۱ سنت معامله شد. نفت کوره هم افزایش یک دلاری داشت، اما گازوئیل ۲۵ سنت با کاهش همراه شد.
آمارهای روز گذشته نشان می دهد که میزان تقاضای مصرف نفت در آمریکا افزایش یافته و همین عاملی برای بالا رفتن قیمت نفت شده است.
اما تحلیلگران معتقدند: افزایش عرضه در بازار باعث کاهش دوباره قیمت‌ها خواهد شد. در کنار افزایش تولید نفت شیل آمریکا، افزایش تولید نفت کشورهای لیبی و نیجریه هم که از تعهدات توافق اوپک مستثنی هستند به کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی دامن می‌زند.