- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

دستگیری سه نفر در ارتباط با پرونده توهین به رئیس‌جمهور

دادستان تهران با اشاره به پرونده توهین به رئیس جمهور در روز قدس، گفت: در گزارشی که وزارت اطلاعات برای ما ارسال کرده سه نفر از متهمان معرفی شدند و قرار است بقیه نیز معرفی شوند.

به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری ایسنا، «عباس جعفری دولت آبادی» دادستان تهران در حاشیه همایش سراسری قوه قضاییه در جمع خبرنگاران، در ارتباط با احضار برخی افرادا به دلیل جرائم انتخاباتی اظهار کرد: استانداران احضار شده در دادسرا حضور یافتند و از آن ها تحقیقات به عمل آمد، پرونده آن‌ها در حال تحمیل شدن است، ولی هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.
وی درباره حادثه روز قدس نیز گفت: گزارش وزارت اطلاعات امروز به دادستانی ارسال شد و به شعبه بازپرسی ارسال خواهد شد. نکته‌ای که نسبت به آن تاکید دارم این است که در چند روز گذشته طوری وانمود شد که گویی تحقیقات انجام شده در این پرونده بدون مجوز بوده است.
دادستان تهران افزود: قانون تصریح دارد که تحقیقات در دادسرا تعطیلی بردار نیست، بنابراین در همه سال با اجازه دادستان و قاضی تحقیق امکان تحقیق وجود دارد، لذا از رسانه‌ها در خواست دارم به این نکته قانونی توجه داشته باشند و فکر نکنند اگر فردی در یک ساعتی احضار و از او تحقیق شد، بدون مجوز بوده است.
وی درباره ارسال پرونده‌های مرتبط با گروهک تروریستی داعش به دادسرای تهران گفت: تصمیم کلی این است که متهمانی که درجه اتهامی آن‌ها بالاست و از اعضای اصلی مرتبط با داعش هستند در تهران رسیدگی شود، ولی هموز پرونده‌ای در  خصوص متهمان اصلی به تهران ارسال نشده است، البته برخی از متهمان اعزام شدند اما پرونده مشخصی از استان ها برای ما ارسال نشده است.
دادستان تهران در خصوص نهایی بودن حکم بابک زنجانی گفت:حکم وی نهایی است، ما اعلام کردیم اگر این فرد بدهی خود را بدهد راه هایی برای کمک به محکوم در قانون لحاظ شده است، اما زمانی که پولی پرداخت نشده و رد مالی انجام نشده برخی حرف ها گزافه گویی است.