- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

پایان داعش در موصل

تلویزیون دولتی عراق در خبری فوری از پایان داعش در موصل خبر داد.

به گزارش مدار شرقی، تلویزیون دولتی عراق در خبری فوری از پایان داعش در موصل خبر داد، با این وجود مسئولان نظامی عراقی اظهار داشتند: گرچه اکنون دیگر هیچ یک از محله‌های شهر در کنترل داعش نیست اما برای اعلام خبر آزادسازی کامل شهر هنوز زود است.
بر اساس این گزارش، پاکسازی شهر از اعضای باقی مانده داعش و اطمینان حاصل کردن از امن بودن کامل شهر احتمالا چند روز دیگر به طول خواهد انجامید، به ویژه آنکه گفته می‌شود گروه‌های کوچکی از اعضای داعش هنوز در برخی خانه‌ها حضور دارند و نیروهای عراقی تلاش می‌کنند، آنها را به تسلیم شدن وا دارند و یا از پای درآورند.
هنوز منابع رسمی از جمله دفتر نخست وزیری یا فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق خبر آزادی کامل موصل را اعلام نکرده‌اند.
انتظار می‌رود چنین خبر مهمی مستقیما از سوی «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق اعلام شود و اعلام کنونی تلویزیون عراق مربوط به کنترل بر تمام محله‌های شهر باشد.
سخنگوی وزارت دفاع عراق نیز در این خصوص گفت: هیچ محله‌ ای از موصل اکنون در دست داعش نیست و بعد از موصل کار پاکسازی دیگر نقاط عراق از جمله کرکوک و الانبار آغاز خواهد شد.