- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

اعتراض به افزایش خشونت علیه زنان اسرائیلی

شهرهای تل‌آویو، قدس و حیفا اخیرا صحنه تظاهرات گسترده اسرائیلی ها علیه خشونت و قتل زنان بوده است.

به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه یدیعوت آحارونوت ، شهرهای تل‌آویو، قدس و حیفا اخیرا صحنه تظاهرات گسترده اسرائیلی ها علیه خشونت و قتل زنان بوده است.
شرکت‌کنندگان در این تظاهرات با سر دادن شعارهایی گسترش پدیده قتل زنان اسرائیلی و تشدید خشونت علیه آنان در جامعه اسرائیلی را محکوم کردند.
معترضان دولت «بنیامین نتانیاهو» را مسئول این پدیده دانسته اند و خواستار تغییر وضعیت رقت بار موجود شده اند.
بر همین اساس، صدها اسرائیلی در شهرهای حیفا، قدس و تل‌آویو دست به تظاهرات زدند.هدف از این تظاهرات درخواست از دولت اسرائیل برای برگزاری نشست فوری جهت تدوین طرح‌هایی برای مقابله با خشونت‌ها علیه زنان اسرائیلی است.
فعالان اجتماعی در این خصوص می گویند: دلیل گسترش پدیده قتل زنان در جامعه اسرائیلی نابسامانی اوضاع درسرزمین‌های اشغالی سال ۴۸ است .
این فعالات تاکید کردند: آنچه در حال حاضر رخ می‌دهد یک قتل سازمان یافته است، به نحوی که در هفته گذشته چهار زن اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی ۴۸ به قتل رسیدند.