انصار حزب الله در حاشیه نمازجمعه برای ممانعت از ورود زنان به ورزشگاه آزادی و شکایت از وزارت ورزش اقدام به جمع آوری امضاء کرد و در نامه ای که برای ریاست قوه قضاییه نوشتند، تهدید کردند که اگر با مسئله ورود زمان به ورزشگاه برخورد نشود، اقدام به «آتش به اختیار» خواهند کرد.
به گزارش مدار شرقی، گروه انصار حزب الله در حاشیه نماز جمعه ۲۶ خرداد ماه با امضای نامه ای خطاب به رئیس قوه قضاییه خواستار رسیدگی در خصوص ورود زنان به ورزشگاه در مسابقه اخیر والیبال شدند.
در نامه ای که از طرف دانشجویان حزب الله خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشته شده، تاکید شده است در صورتیکه این موضوع رسیدگی نشود امضاء کنندگان بر اساس بند (م) وصییت نامه امام راحل و امر «آتش به اختیار» مقام معظم رهبری عمل خواهندکرد.
این در حالی است که آیتالله «مصباح یزدی» رئیس مؤسسه امام خمینی (ره) پیش از این در خصوص امر «آتش به اختیار» توسط رهبری اعلام کرده بود، رهبر انقلاب فرمودند که اگر مرکز فرماندهی دچار اختلال شد، سربازان باید «آتش به اختیار» باشند؛ یعنی هرکس باید وظیفه خود را تشخیص داده و به آن عمل کند.
