امروز برای دومین روز متوالی خیابان های کابل، پایتخت افغانستان شاهد تظاهرات در اعتراض به ناامنی بود .
به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری رویترز، امروز برای دومین روز متوالی خیابان های کابل، پایتخت افغانستان شاهد تظاهرات در اعتراض به ناامنی بود .
بر اساس این گزارش، روز جمعه تظاهرات علیه دولت افغانستان پس از حمله انتحاری مرگبار اخیر درشهر کابل دست کم پنج کشته و ۱۵ زخمی برجای گذاشت و تظاهر کنندگان چندین ساعت با نیروهای پلیس درگیر شدند.
بعد از این تظاهرات مقامات کابل برگزاری اعتراضات را به علت خطر حمله ممنوع اعلام کردند و امروز بخش های زیادی از شهر کابل مسدود شد و شاهد ایست بازرسیها و گشتزنی خودروهای امنیتی بود.
گفتنی است، روز جمعه بیش از هزار نفر در کابل تظاهرات کرده و خواهان افزایش سطح امنیت شدند و همه خیابان های نزدیک به کاخ ریاست جمهوری و مناطق دیپلماتیک امروز توسط پلیس مسدود شد و محدودیت رفت وآمد مردم و خودروها اعمال شد.