- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

۲۵۰ هزار امضاء برای آزادی روزنامه نگاران زندانی ترکیه

یک سازمان حقوق بشری از امضای ۲۵۰ هزار نفری یک نامه در ترکیه برای آزادی روزنامه نگاران و خبرنگاران دربند خبر داده است.

به گزارش مدار شرقی به نقل از آسوشیتدپرس، عفو بین الملل اعلام کرد: بیش از ۲۵۰ هزار نفر نامه ای آنلاینی را امضا کرده‌اند که در آن از دولت ترکیه خواسته است تا حدود ۱۲۰ روزنامه نگار و خبرنگار زندانی را که پس از کودتای نافرجام سال گذشته بازداشت شده‌اند، آزاد کند.
عفو بین الملل افزود: این نامه توسط خبرنگاران و روزنامه نگاران، کاریکاتوریست ها و هنرمندان امضا شده و در آن از مقام های ترکیه خواسته شده است تا به سرکوب آزادی بیان در این کشور پایان دهند. جزییات این کمپین امروز چهارشنبه همزمان با روز جهانی آزادی مطبوعات منتشر شده است.
لازم به ذکر است، ده ها روزنامه نگار و حبرنگار به اتهام ارتباط با فعالیت های تروریستی پس از کودتای نظامی نافرجام جولای گذشته در ترکیه بازداشت شده اند. ترکیه در این مدت بیش از ۱۵۰ سازمان و سایت خبری را تعطیل کرده است.
«سلیل شتی» دبیر کل سازمان عفو بین الملل از ترکیه خواست تا هر چه سریعتر و بدون قید و شرط همه روزنامه نگاران و خبرنگاران را آزاد کند.