وزرای خارجه روسیه و آمریکا اعلام کردند، از استقلال کردهای سوریه حمایت نخواهند کرد و این منطقه باید بخشی از سوریه باقی بماند.
به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه حریت، « جان کری» و «سرگئی لاوروف» در کنفرانس خبری مخالفت خود را با استقلال مناطق کردنشین سوریه اعلام کردند.
بر اساس این گزارش، وزاری خارجه آمریکا و روسیه تاکید کردند، مسأله کردها باید در چارچوب سوریه به راهحل برسد.
در این کنفرانس خبری، جان کری اعلام کرد ایالات متحده حامی یکپارچگی خاک سوریه بودە و از استقلال کردهای این کشور حمایت نخواهد کرد.
وی همچنین اعلام کرد دولت متبوعش برای مبارزه علیه داعش با کردها هماهنگی کامل داشته و این وضعیت را تداوم خواهد بخشید.
وزیر خارجۀ روسیه نیز اعلام کرد کردها باید بخشی از سوریه باشند و به عاملی جهت تجزیۀ سوریه تبدیل نشوند.
وی همچنین گفت : مداخلات نظامی ترکیه بدون هماهنگی با دولت سوریه انجام گرفته و احتمالاً عواقبی وخیم به دنبال دارد.