- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

اردوغان برای برگرداندن مجازات اعدام، رفراندوم برگزار می‌کند

رئیس‌جمهور ترکیه گفت: اگر لازم باشد برای برگرداندن مجازات اعدام در ترکیه، رفراندوم برگزار می کنیم.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه ۲۴ تلویزیون فرانسه، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اظهار داشت: اگر لازم باشد برای بازگرداندن مجازات اعدام در ترکیه رفراندوم برگزار می کنیم.
وی تاکید کرد: ما هر چه مردم بخواهند، انجام خواهیم داد، اگر آنها مجازات اعدام بخواهند بحث و گفتگو در این باره لازم نیست، هر چند این اقدام مارا در پیوستن به مذاکرات ترکیه به اتحادیه اروپا باز دارد.
از زمان کودتای نافرجام ترکیه، «اردوغان» بارها اعلام کرده با احیای مجازات اعدام درصورت رای مثبت پارلمان موافق است اما این اولین باری است که وی درباره برگزاری همه پرسی درخصوص مجازات اعدام صحبت می‌کند.
لازم به ذکر است، ترکیه سال ۲۰۰۴ مجازات اعدام را به دلیل پیوستن به اتحادیه اروپا لغو کرد. اما پس از کودتای نافرجام ترکیه روابط این کشور با اتحادیه اروپا دچار تنش شده است.