درحالیکه تمامی کشورهای منطقه و بسیاری از کشورهای فرامنطقه ای درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفتند، عربستان سعودی یکی از همسایگان ایران تاکنون پیام تسلیتی در این خصوص به ایران نفرستاده است.
به گزارش مدار شرقی، مقامات سعودی برخلاف مقامات سایر کشورهای منطقه و جهان، تاکنون پیام تسلیتی برای درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی نفرستادند و تنها واکنش این کشور همسایه پخش گزارش هایی علیه وی از تلویزیون دولتی بود.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که شبکه های دولتی عربستان سعودی با پخش مصاحبه ای با یکی از سران گروهک منافقین، سعی کرد تا فعالیت های انقلابی سیاستمدار کهنه کار ایران را زیر سئوال ببرد.
این در حالی است که پیش از این آترکی فیصل» شاهزاده با نفوذ سعودی و رئیس سابق سازمان اطلاعات این کشور در اجلاس ضد ایرانی به دعوت گروهک منافین در فرانسه شرکت کرد و علیه ایران و مسئولان نظام سخنرانی کرده بود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس تشخیص مصلحت نظام و سیاستمدار پر قدرت ایران که از وی با عنوان یار دیرین امام راحل یاد می کنند، عصر روز یکشنبه بر اثر عارضه قلبی در سن ۸۲ سالگی درگذشت.
در پی درگذشت سیاستمدار معروف و پر قدرت ایران بسیاری از مقامات کشورهای منطقه ای و جهان برای مقام معظم رهبری، خانواده وی و مردم ایران پیام تسلیت فرستادند و بسیاری وی را مرد روزهای سخت و بحران ایران نامیدند.