- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

سازمان ملل خواستار آزادی فعال حقوق بشر بحرین شد

سازمان ملل بر آزادی فوری و بی‌قید و شرط «نبیل رجب»، فعال حقوق بشر بحرینی، از زندان رژیم آل‌خلیفه تأکید کرده است.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه پرس تی وی ، «لیز تروسل»، سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر، جمعه اعلام کرد: ما از روند محاکمه کنونی نبیل رجب بسیار نگرانیم.
«تروسل» خاطرنشان کرد انتقاد از دولت نباید به زندانی یا محاکمه شدن منجر شود.
مقام‌های بحرینی «رجب» را به دلیل مقاله‌ای منتسب به وی که در روزنامه لوموند چاپ شده بود به «آسیب رساندن به منافع» حکومت بحرین و دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس متهم کردند.
در این مقاله، گروه تروریستی داعش به دلیل جنایاتش علیه بشریت محکوم شده و از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به دلیل کوتاهی در جلوگیری از ترویج ایدئولوژی وهابی انتقاد شده بود.
این فعال حقوق بشر بحرینی به دلیل انتقاد از نقش منامه در تجاوز تحت هدایت عربستان سعودی به یمن، در تاریخ ۱۳ ژوئن (۲۴ خرداد) بازداشت شد. وی در صورتی‌ که گناه‌کار شناخته شود، احتمالاً به ۱۵ سال حبس محکوم خواهد شد.
سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور حقوق بشر تاکید کرد «رجب» به خاطر استفاده از حق آزادی بیان خود بازداشت شده است.