- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

جانسون، عربستان را به سوء استفاده از اسلام متهم کرد

«بوریس جانسون» وزیرامور خارجه انگلیس، عربستان را به مدیریت جنگ‌های نیابتی و سوء استفاده از اسلام متهم کرد.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه العالم، « بوریس جانسون» گفت: عربستان سعودی از اسلام برای پیشبرد اهداف سیاسی‌اش سوء‌استفاده می‌کند.
بر اساس گزارشی از گاردین، وزیر خارجه انگلیس، عربستان سعودی را به سوء استفاده از اسلام و «خیمه شب بازی» به منظور پیشبرد اهداف سیاسی‌اش در خاورمیانه متهم کرد.
جانسون در اظهاراتش عربستان سعودی را مورد انتقاد شدید قرار داد و تاکید کرد که عربستان سعودی با سوء استفاده از اختلافات مذهبی به گسترش «تراژدی » و جنگ نیابتی در خاورمیانه پرداخته است.
اظهارات جنجالی جانسون در حالی منتشر شده است که «ترزا می»، نخست‌وزیر انگلیس از سفر خود به خلیج فارس برای صرف شام و دیدار با سران کشورهای عربستان، کویت، امارات، قطر، بحرین و عمان باز می‌گردد.