
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در جریان جلسه ویژه کشورهای عضو شورای امنیت با هدف بررسی موضوع بیت المقدس تهدید کرد: پیش نویس قطعنامه بیت المقدس را وتو خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد متحد امروز و در جریان جلسه ویژه کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره موضوع فلسطین و شهر بیت المقدس در اظهاراتی تهدید کرد: آمریکا هرگز دچار اشتباه دوباره نخواهد شد و به قطعنامه علیه اسرائیل رأی منفی می دهد.
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد تصریح کرد: پیش نویس قطعنامه بیت المقدس را وتو خواهیم کرد.
وی همچنین در این جلسه ادعا کرد که واشنگتن بر راه حل دو دولتی و ادامه گفتگو به اصطلاح صلح در منطقه خارومیانه پایبند است.
نیکی هیلی در ادامه در سخنانی بی آنکه به هویت جعلی این رژیم اشاره ای داشته باشد، ادعا کرد: من وقت شورا را برای صحبت درباره پایتخت یک کشور نمی گیرم.
وی در خلال صحبت هایش از قطعنامه ۲۳۳۴ کشورهای عضو شورای امنیت که سال گذشته با رأی ممتنع آمریکا و در دوران باراک رئیس جمهور سابق آمریکا رئیس جمهور پیشین این کشور تصویب شد، و همچنین شهرک سازی های اسرائیل در سرزمین های اشغالی را غیرقانونی اعلام کرده بود، انتقاد کرد.
لازم به ذکر است، مصر پیش نویس قطعنامه ای را درباره اقدام یکجانبه رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی تهیه و شنبه هفته جاری آن را میان ۱۵ عضو این شورا توزیع کرد.
لذا کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد هم اکنون نشستی را در این خصوص برگزار کرده است. در صورت تصویب، قطعنامه مذکور دستور رئیس جمهور آمریکا درباره بیت المقدس لغو خواهد شد.
لازم به ذکر است، ۶ سپتامبر (۱۵ آذر ماه) دونالد رئیس جمهور آمریکا رئیس جمهور آمریکا در اقدامی بیت المقدس را به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی به رسمیت شناخت.
مسئولان این کشور نیز اعلام کردند که بر اساس بیانیه رئیس جمهور آمریکا تا ۳ سال آینده سفارت کشور خود را از پایتخت اسرائیل به بیت المقدس منتقل خواهند کرد؛ اظهاراتی که با واکنش های گوناگون و محکوم کننده ای در سراسر جهان همراه شد.