- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

عراق با حمایت مردم و دولت خود، ایران و مقاومت بر داعش پیروز شد

خبرگزاری مدار شرقی [1]

سخنگوی نیروهای مردمی عراق ضمن تاکید بر نقش چشمگیر مرجعیت در نابودی تروریسم و افراط گرایی، تصریح کرد که عراق با حمایت مردم و دولت خود، ایران و متحدان در محور مقاومت بر داعش پیروز شد.

به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، سخنگوی رسمی حشد شعبی عراق پیروزی نیروهای این کشور بر گروه تروریستی داعش و پایان خلافت خودخوانده این گروه را به عراقی‌ ها تبریک گفت.

«احمد الاسدی» در گفتگو با شبکه المیادین با بیان اینکه دیگر نماینده و سخنگوی رسمی حشد شعبی نخواهد بود، گفت: من در آینده سخنگوی ائتلاف رزمندگان خواهم بود که در برگیرنده نیروهایی مومن به پیروزی نهایی بر تروریسم و افراط گرایی است.

سخنگوی حشد شعبی ادامه داد: حشد شعبی نهاد امنیتی عراقی و به دور از انتخابات خواهد بود و هر کس که به دنبال نامزدی در انتخابات است، باید از حشد شعبی استعفا کند.

وی با بیان اینکه فتوای مرجعیت نقش چشمگیری در نابودی تروریسم و افراط گرایی داشت، تصریح کرد: عراق با حمایت مردم و دولت خود، ایران و متحدان در محور مقاومت بر داعش پیروز شد.

الاسدی خاطرنشان کرد: روابط ما با ایران به عنوان نیروی مقاومت رابطه ای عقیدتی است در حالی که رابطه ما با آمریکا تابع منافع ملی می باشد.

وی افزود: هرگونه هدف قرار دادن محور مقاومت به منزله هدف قرار دادن ماست و ما پیوسته از این خط دفاع خواهیم کرد.

الاسدی با بیان اینکه در روزهای آینده پیروزی نهایی بر داعش اعلام خواهد شد و این به معنای پایان داعش در زمینه‌های امنیتی نخواهد بود تاکید کرد که نیروهای حشد شعبی طی ۳ سال گذشته بارها در معرض هجمات قرار گرفته‌اند.

وی در عین حال نسبت به حمایت مجدد عربستان و برخی کشورها از افراط گرایی همانگونه که این امر در گذشته صورت گرفته بود ابراز نگرانی کرد.