رئیس دیدبان حقوق بشر با انتشار پیامی عنوان داشت که مجموع اقداماتی که از سوی «محمدبن سلمان» انجام می شود تماما برای برخورد با ایران است.
به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، «کنت راث» رئیس دیدبان حقوق بشر در این پیام که در توئیتر منتشر شده آورده است: ولیعهد عربستان هر اقدامی که انجام می دهد بواسطه درگیری فرقه ای با ایران است؛ از سرکوب شیعیان عربستان گرفته تا سرنگون کردن دولت لبنان و یا وارد کردن یمن در قحطی و بمباران غیر نظامیان این کشور.
راث چندی پیش نیز با اشاره به تحولات یمن با انتشار پیامی گفته بود: به خاطر محاصره عربستان سعودی، ۵ شهر یمن با جمعیت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از دسترسی به آب آشامیدنی و نبود سوخت در معرض همه گیر شدن بیماری وبا هستند. غذا رو به پایان است. نیاز فوری به واکسن برای کودکان وجود دارد و این در حالی است که بنادر تعطیل هستند.