- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

رئیس جمهور روسیه و امیر قطر تلفنی رایزنی کردند

خبرگزاری مدار شرقی [1]

رئیس جمهور روسیه در گفتگویی تلفنی امیر قطر را در جریان روند آماده سازی اجلاس سه جانبه سران روسیه، ایران و ترکیه که قرار است در شهر سوچی پیرامون سوریه برگزار شود، قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مدار شرقی به نقل از روسیا الیوم، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر شامگاه دوشنبه در گفتگویی تلفنی پیرامون تحولات کنونی منطقه خاورمیانه به رایزنی پرداختند.

در همین راستا، کرملین در بیانیه ای اعلام کرد که در این گفتگوی تلفنی پیرامون تحولات محوری منطقه خاورمیانه از جمله بحران قطر و اوضاع سوریه بحث و تبادل نظر شد.

این بیانیه می افزاید که پوتین در این گفتگو امیر قطر را در جریان روند آماده سازی اجلاس سه جانبه سران روسیه، ایران و ترکیه که قرار است در شهر سوچی پیرامون سوریه برگزار شود، قرار داد.