- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

خودداری«کوربین»از حضور در شام اسرائیلی خشم صهیونیستها را برانگیخت

خبرگزاری مدار شرقی [1]

امتناع رئیس حزب کارگر انگلیس از حضور در مراسم شام مشترک انگلیسی-اسرائیلی و همچنین مراسم سالگرد بیانیه بالفور موجب خشم صهیونیست ها شده است.

به گزارش خبرگزاری مدار شرقی به نقل از جروزالیم پست، به مناسبت صدمین سالگرد اعلام بیانیه بالفور قرار بود تا مراسم شامی با حضور شخصیت های انگلیسی و اسرائیلی برگزار شود اما «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس اعلام کرده که در این ضیافت شام شرکت نمی کند.

این اقدام کوربین موجب خشم صهیونیست ها شده بطوریکه روزنامه جروزالیم پست در مطلب امروز خود نوشته: کوربین در حالی از شرکت در این مراسم خودداری کرده که بر اساس نظرسنجی ها فقط ۱۳ درصد از یهودیان انگلیس در انتخابات آتی به حزب کارگر رای خواهند داد.

کوربین پیشتر نیز با اتخاذ سیاست های ضد صهیونیستی موجب خشم تل آویو شده بود.

در سال گذشته نیز اقدام کوربین در رد کردن دعوت صهیونیست ها برای بازدید از موزه هولوکاست موجب شد تا تحت انتقادت جدیدی قرار بگیرد.

«جان ریان» رئیس گروه دوستان اسرائیل حزب کارگر انگلیس در این رابطه گفت: من از اینکه جرمی کوربین دعوت همتای اسرائیلی اش را رد کرده است به شدت ناراحت شدم.