- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

عبادی: نیروهای خارجی در آزاد سازی موصل نقش لجستیکی دارند

«حیدر عبادی» نخست وزیر عراق، هماهنگی میان ارتش عراق و نیروی پیشمرگ در عملیات موصل را بی نظیر خوانده‌ و تاکید کرد که‌ نیروهای خارجی در این عملیات فقط نقش لجستیکی دارند.

به گزارش مدار شرقی به نقل از کردپرس، «حیدر عبادی» در کنفرانسی خبری اعلام کرد که‌ هماهنگی که‌ امروز و در چارچوب عملیات آزادسازی موصل میان نیروهای عراقی به‌ ویژه‌ نیروی پیشمرگ و ارتش ایجاد شده‌ تا کنون وجود نداشته‌ و بی نظیر است.
نخست وزیر عراق تاکید کرد که‌ این هماهنگی موجب پیشروی سریع در عملیات شده‌ و تا کنون تمامی اهداف این عملیات طبق نقشه‌ از پیش تعیین شده‌ محقق شده‌ و نیروهای عراقی به‌ مناطق هدف خود مسلط شده‌اند.
وی هدف از این عملیات را آزادی ساکنین موصل از دست داعش خواند و گفت که‌ علیرغم بحران اقتصادی در عراق تمهیدات لازم برای اسکان آوارگان این جنگ نیز اندیشیده‌ شده‌ است.
نخست‌وزیر عراق تاکید کرد: نیروهای خارجی حاضر در عراق فقط برای حمایت لجستیک در این کشور حاضر هستند.
عملیات موصل چهار روز پیش با شرکت نیروهای ارتش عراق، نیروی پیشمرگ و حشدالشعبی و حشدالعشایری عراق آغاز شده‌ و تاکنون مناطق استراتژیک بسیاری از داعش بازپس گرفته‌ شده‌ است.