- مدار شرقی | نگاهی تحلیلی به تحولات خاورمیانه - https://madaresharghi.ir -

اسرائیل برای فرار از پایان دادن به اشغالگری بهانه تراشی می‌کند

خبرگزاری مدار شرقی [1]

محمود عباس در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل به اقدامات رژیم صهیونیستی و مساله فلسطین پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مدار شرقی به نقل از المیادین، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل تاکید کرد: اسرائیل برای فرار از مسئولیت هایش در قبال پایان بخشیدن به اشغالگری فلسطین به بهانه جویی و وقت کشی متوسل می شود.

وی افزود:اسرائیل با مسائلی که از طریق سیاستهای استعماری اش ایجاد کرده افکار عمومی بین المللی را منحرف کرده است.

عباس عنوان داشت: اسرائیل می داند که آغوش طبیعی تشویق به اقدامات خشونت آمیز در واقع اشغال سرزمین ما است. مسئولیت حقوقی و اخلاقی و انسانی و سیاسی پایان دادن به اشغالگری بر عهده سازمان ملل است.

وی افزود: پایان دادن به اشغالگری اسرائیل در سرزمین ما یک ضرورت و اساس تلاش هایی است که ما برای مبارزه با تروریسم به کار می گیریم. ما طرح صلح کشورهای عربی را برای عقب نشینی اسرائیل از سرزمینهای فلسطینی و عربی در برابر عادی سازی روابط دنبال کردیم.

وی گفت: ابتکار عمل فلسطین برای نجات روند صلح و طرح راه کار تشکیل دو کشور با مخالفت و تحریم اسرائیل رو به رو شد.

عباس گفت: اسرائیل با طرح ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و طرح چین و رئیس جمهور آمریکا مخالفت کرد ما سؤال می کنیم چرا اینها را نمی پذیرد؟ ما درخواست ترسیم مرزها میان اسرائیل و کشور فلسطین و حل و فصل مسائل فیما بین را مطرح کردیم اما متاسفانه نخست وزیر اسرائیل با این مساله مخالفت کرد.

عباس تاکید کرد: اسرائیل به تعهداتش در قبال روند صلح و راه کار تشکیل دو کشور بی اعتنایی کرده و به ساخت شهرک ها ادامه می دهد. این مساله خطری برای ملتهای فلسطین و اسرائیل است.

وی گفت: ما باید در روند صلح بازنگری کنیم صلح یک جانبه محقق نمی شود. ما از اسرائیل خواستیم که به شرایط دینی و حقوقی مقدسات احترام بگذارد و از زمان اشغال قدس در سال ۶۷ به صورت یکجانبه این منطقه را به مناطق دیگر ملحق کرد.

وی گفت: شورای امنیت ده ها قطعنامه در خصوص مخالفت با این اقدام صادر کرد اما هیچ اتفاقی رخ نداد. اقدامات اسرائیل در تغییر دادن شرایط تاریخی در قدس و اهانت به جایگاه مسجد الاقصی بازی با آتش و تجاوز به مسئولیت های ما است.