بعد از انتشار سخنان وزیر سرمایه گذاری سودان مبنی بر حمایت از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی وزیر اطلاع رسانی این کشور تاکید کرد که سودان هیچ قصدی در این خصوص ندارد.
به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، احمد بلال وزیر اطلاع رسانی سودان در گفتگو با سایت المیادین تاکید کرد: سودان هیچ قصدی برای عادی سازی روابط با تل آویو را ندارد و این مساله مطرح نیست.
پیشتر وزیر سرمایه گذاری در سودان حمایت خود را از برقراری روابط میان خارطوم و تل آویو و عادیسازی روابط دوجانبه سودان و رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود.
این سخنان خشم و انزجار حماس را برانگیخت به طوریکه در بیانیه خود اعلام کرد این اظهارات با ارزشها و اصول و اصالت ملت سودان که دوستار فلسطین و حامی مقاومت هستند، غریب است و خارج از عرف امت عربی و اسلامی که نماینده عمق راهبردی ملت و آرمان ملت ماست، میباشد.