یونسکو: نام مسجد الاقصی تغییر نخواهد کرد
یونسکو با درخواست اسرائیل برای تغییر نام مسجد الاقصی به نام جبل الهیکل مخالفت کرد. به گزارش مدار شرقی به نقل از پایگاه خبری فلسطین الیوم، سازمان علمی فرهنگی و تربیتی سازمان ملل با درخواست اسرائیل برای تغییر نام مسجد الاقصی به نام جبل الهیکل مخالفت کرد. بر اساس این گزارش، کشورهای عربی و تشکیلات […]
یونسکو با درخواست اسرائیل برای تغییر نام مسجد الاقصی به نام جبل الهیکل مخالفت کرد.
به گزارش مدار شرقی به نقل از پایگاه خبری فلسطین الیوم، سازمان علمی فرهنگی و تربیتی سازمان ملل با درخواست اسرائیل برای تغییر نام مسجد الاقصی به نام جبل الهیکل مخالفت کرد.
بر اساس این گزارش، کشورهای عربی و تشکیلات خودگردان فلسطین با ذکر نکردن نام مسجد الاقصی یا حرم شریف قدس در قطعنامه ای که قرار است امروز از سوی یونکسو در پاریس صادر شود، موافقت کردند.
قرار است امروز یونسکو درباره موضوع قدس قطعنامه ای صادر کند. در قطعنامه ای که یونسکو پیش از این صادر کرده بود وجود هر گونه ارتباط یهود با دیوار براق رد شده بود که این مساله باعث خشم اسرائیل و یهودیان تندرو شد.
قطعنامه ای که قرار است امروز صادر شود در راستای توافق با فلسطینی ها و کشورهای عربی با یونسکو و حمایت آلمان، اندکی خفیف تر از قبل است.
به گزارش هاآرتص، کشورهای عربی و فلسطین امتیازهای زیادی در قطعنامه اخیر داده اند که از جمله آن نام نبردن مسجد الاقصی و قدس شریف در متن و بندهای آن است.
در قطعنامه جدید گفته شده که قدس متعلق به ادیان توحیدی سه گانه اسلام، یهودیت و مسیحیت است.
این قطعنامه همچنان رژیم اسرائیل را یک طرف اشغالگر در آنچه مربوط به قدس می شود، توصیف می کند و پیوستن قدس اشغالی به اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد و حفاری های انجام شده رژیم صهیونیستی را در قدس اشغالی و اطراف شهرک القدیمه محکوم می کند.
در این قطعنامه همچنین از اوضاع نوار غزه و اقدامات تل آویو در حرم ابراهیمی در الخلیل و مقبره راحیل همسر یعقوب پیامبر، در بیت لحم انتقاد شده است.
