پیشنهاد نبیه بری برای مقابله با انتقال سفارت واشنگتن به قدس
رئیس مجلس نمایندگان لبنان از کشورهای اسلامی خواست در صورت انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس، سفارت های خود را در واشنگتن تعطیل کنند. به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری العالم، «نبیه بری» رئیس مجلس نمایندگان لبنان در سخنرانی اش در ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه در تهران […]
رئیس مجلس نمایندگان لبنان از کشورهای اسلامی خواست در صورت انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس، سفارت های خود را در واشنگتن تعطیل کنند.
به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری العالم، «نبیه بری» رئیس مجلس نمایندگان لبنان در سخنرانی اش در ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه در تهران اظهار داشت: کشورهای اسلامی باید درصورت انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس، سفارت های خود را در واشنگتن تعطیل کنند.
وی با اشاره به کشتار فلسطینی ها در اراضی اشغال شده گفت: فقط شهرک سازی نیست که ملت فلسطین را تحت فشار قرار می دهد، بلکه ملت فلسطین با کشتارهای هدفمند و تخریب منازلشان از سوی نیروهای اسرائیلی روبرو هستند. تصمیمات مربوط به شهرک سازی و گسترش ساخت و ساز شهرک های اسرائیلی به منزله اعلام جنگ با هدف تحکیم ماهیت یهودی اسرائیل است و این تصمیمات نشان دهنده بالاترین حد تروریسم دولتی و ناچیز شمردن نظام بین المللی است.
«بری» افزود: باید به این باور برسیم که هیچ یک از مسئولان رژیم اسرائیل خواستار راه حل سیاسی نیستند و این رژیم تلاش می کند برای تمدید آتش بس و نه لغو محاصره غزه، فرصت به دست آورد، وحدت ملی فلسطینی ها باید تقویت شود، وحدت، منشاء هر تصمیمی است و وقت آن فرا رسیده است که در نشست خود درباره فلسطین به اتفاق نظر برسیم.
وی در بخش دیگری از سخنرانی خود، از اتحادیه پارلمان های بین المللی نیز خواست که موضوع بازداشت وزرا و نمایندگان و دیگر فلسطینی های اسیر در نزد اسرائیل را پی گیری کنند.
رئیس مجلس نمایندگان لبنان در پایان از تلاش های ایران در جهت کمک به ملت مظلوم فلسطین تشکر و قدردانی کرد و افزود : هدف قرار گرفتن ایران، به خاطر مواضع این کشور در حمایت از فلسطین است و برگزاری اجلاس حمایت از انتفاضه فلسطین، موفقیتی برای همه است.
