تهران
کد خبر:13963
پ

هراس صهیونیستها از جنگ علیه مقاومت/ابعاد جنگ احتمالی آینده

خبرگزاری مدار شرقی یک روزنامه عرب زبان با انتشار مطلبی از هراس مقامات رژیم صهیونیستی در قبال جنگ علیه محور مقاومت در فلسطین و لبنان سخن گفت. به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، روزنامه «رأی الیوم» مطلبی را تحت عنوان« ابعاد مختلف جنگ آینده با لبنان» منتشر و تأکید کرده است: علی رغم تهدیدات عربستان سعودی، […]

خبرگزاری مدار شرقی

یک روزنامه عرب زبان با انتشار مطلبی از هراس مقامات رژیم صهیونیستی در قبال جنگ علیه محور مقاومت در فلسطین و لبنان سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، روزنامه «رأی الیوم» مطلبی را تحت عنوان« ابعاد مختلف جنگ آینده با لبنان» منتشر و تأکید کرده است: علی رغم تهدیدات عربستان سعودی، مقامات اسرائیل تلاش می کنند این پیام را منتقل کنند که قصد انجام عملیات نظامی در لبنان را ندارند. این روزنامه به نقل از منابع امنیتی رژیم صهیونیستی آورده است: در صورت وقوع هرگونه جنگ احتمالی میان حزب الله و تل آویو، هزاران موشک به صورت روزانه به عمق اسرائیل از سوی حزب الله اصابت خواهد کرد.

رأی الیوم همچنین نوشته است: مقامات تل آویو بسیار خوب می دانند که زرادخانه موشکی حزب الله لبنان روز به روز تقویت می شود. درست به همین دلیل است که «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از حزب الله به عنوان یک ارتش یاد می کند به گونه ای که حتی تسلیحات برخی از کشورهای عضو ناتو هم از لحاظ کمی و کیفی پایین تر از سطح تسلیحات حزب الله است. قدرت حزب الله لبنان از زمان جنگ سال ۲۰۰۶ تاکنون بسیار بیشتر شده است.

این روزنامه عرب زبان به نقل از منابع امنیتی در تل آویو ادامه داد: حزب الله لبنان در هر لحظه از آمادگی کامل برای هدف قرار دادن مواضع اسرائیل در عمق سرزمین های اشغالی برخوردار است. حزب الله لبنان از تسلیحات پیشرفته ای برخوردار است که از جمله آنها می توان به موشک های ضد زره اشاره کرد. در صورت وقوع جنگ احتمالی میان حزب الله و اسرائیل، حزب الله می تواند مناطق همجوار نوار غزه را بمباران کند و این برای اسرائیل بسیار خطرناک است.

در ادامه گزارش رأی الیوم آمده است: بر اساس آنچه که گفته شد، اسرائیل از وقوع هرگونه جنگ احتمالی با حزب الله نگران و هراسان است؛ همانگونه که نسبت به پاسخ فلسطینیان به حمله نظامی به تونل مقاومت هراسان است.

در همین ارتباط، پیشتر یک ژنرال اسرائیلی گفته بود: ما شکی نداریم که در نهایت پاسخ حمله نظامی به تونلی در نزدیکی مرزهای خود را دریافت خواهیم کرد؛ هرچند که تاکنون هیچ پاسخی از سوی طرف مقابل داده نشده است. به نظر می رسد که گروه های فلسطینی هم اکنون در حال ارزیابی نحوه پاسخگویی به این حمله هستند.

این مقام صهیونیست در ادامه اظهارات خود نسبت به افزایش قدرت موشکی نیروهای مقاومت در غزه و جنوب لبنان هشدار داد و تأکید کرد: گزارش های بسیاری پیرامون تعداد دقیق موشک های غزه و لبنان به ما رسیده است. با این حال، باید بگویم که تعداد دقیق این موشک ها دهها هزار موشک برآورد می شود.

وی در ادامه اظهارات خود گفت: موشک های گروه های فلسطینی و لبنانی تهدیدی برای جبهه داخلی اسرائیل محسوب می شوند. وزن موشک های آنها هم نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده و این نشان می دهد که این موشک ها قوی تر شده اند. لذا به نظر می رسد که هر گونه درگیری آینده میان اسرائیل و گروه های فلسطینی و یا لبنانی، ابعاد مختلفی داشته باشد.

کلیدواژه : #همسفر_زینب به روایت بانوان مسافر کربلا۱۰ هزار متخصص امنیت سایبری در کشور فعال می شوند۶ آذر مصادف با هشتم ربیع الاول تعطیل رسمی استاردوغاناستان همدان ایجاد ۱۹ هزار و ۹۸۰ شغل را متعهد شده استاستراتژيكاسرائيلاسکله‌ای برای کویر/ خشکسالی، لمیده بر «تخت عدالت»افزایش بی منطق ارزش معاملاتی املاک بیرجند/رکودساخت و ساز بیشتر شدافغانستانافغانستان را با هنر بشناسیم؛ نه جنگ!اقليم كردستاناهتزاز پرچم عراق در منطقه «الرمانه» در الأنبار عراقايرانایالات متحده آمریکاایرانایرانی‌ها چطور ایرانگردی می‌کنند؟بحرينبرای مغزتان حافظه بخریدبلیت پرواز تهران-نجف-تهران به ۵۵۵ هزار تومان رسیدتجهيزات نظاميترامپ به دنبال جنگ در شبه جزیره کره استتركيهترکیهتقدیر قائم مقام وزیر بهداشت از خدمات هلال احمر در اربعینتل آویوتودیع و معارفه نماینده وزیر اقتصاد در هیات مرکزی گزینش برگزار شدجزئیات سقوط جنگنده سوخو-۲۲ در سروستانجزئیات نشست سران سه قوه درباره بحران موسسات مالی اعتباریجوان‌ترین رهبران دنیا کدامند؟چرا با واژه های جدید «فرهنگستان» خودمانی نمی شویم؟!چرا باید از رجیستری موبایل حمایت کرد؟حزب اللهحماسخاورميانهخشک شدن ۱۰ هزار هکتار از تالاب بین المللی میانکالهداعشدخل و خرج اقتصاد ایران چطور است؟درمان سرطان با فتح قله/سرطان بیماری کشنده‌ای نیستدریافت گواهینامه رانندگی بدون پایان خدمت اجرایی شددلار ۴۰۷۰ تومان شد/سکه طرح قدیم ۵ هزار تومان گران شددونالد ترامپرژیم صهیونیستیروحانی که به زبان اشاره منبر می‌رود!روسیهزلزله ۴.۴ ریشتری بخش تخت در بندرعباس را لرزاندسعد الحریریسقوط هواپیمای نظامی در سروستان فارسسوريهسوریهصفحه اول روزنامه‌های ۱۵ آبان ۹۶صفحه اول روزنامه‌های ۲۰ آبان ۹۶صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی ۱۴ آبان ۹۶صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی ۲۰ آبان ۹۶صفحه اول روزنامه‌های ورزشی ۲۰ آبان ۹۶ظريفعراقعربستان سعوديعزم محیط زیست شهرداری در مدیریت و نظارت زیست محیطی پروژه هاغزهفلسطينفلسطینقانون کاتسا چطور برجام را نقض می‌کند؟قطرقول می‌دهیم جشن هالووین بگیریم و زنگ تفریح فیلم اکران کنیم!كويتکره شمالیلبنانمدار شرقیمذاكراتمسئولین ورامین حمایتی از تیم فوتسال صالحین نکرده اندمهر و موم‌ها در تاسیسات هسته‌ای موقت استمیزان بارندگی پاپیزه در کردستان ۲۴ درصد کمتر از نرمال استنمایشگاه نوآوری و فناوری «ربع رشیدی» آغاز به کار کردنيروهاي نظاميهشدار تیلرسون درباره استفاده از لبنان برای جنگ نیابتیواکنش برانکو به جدایی‌اش از پرسپولیس در صورت رفتن مدیرعاملورود ۱میلیون و ۶۰۰ هزار زائر به کشور
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید