تهران
کد خبر:5561
پ

لاوروف: حزب الله سازمان تروریستی نیست

وزیر امورخارجه روسیه گفت: حزب الله را یک سازمان تروریستی نمی دانیم. به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، «عادل الجبیر» وزیرامور خارجه عربستان و« سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترک موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار دادند. «لاوروف» در این کنفرانس تاکید کرد: روسیه اهتمام ویژه‌ای به […]

وزیر امورخارجه روسیه گفت: حزب الله را یک سازمان تروریستی نمی دانیم.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، «عادل الجبیر» وزیرامور خارجه عربستان و« سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترک موضوعات مختلف را مورد بررسی قرار دادند.
«لاوروف» در این کنفرانس تاکید کرد: روسیه اهتمام ویژه‌ای به حل مساله سوریه که وارد مرحله مهمی نیز شده، نشان خواهد داد.
وی تصریح کرد: دو طرف فرصت هایی برای رسیدن به راه حل برای بحران های سوریه و یمن دارند و همچنین تلاش می کنیم تا بر اساس قوانین بین المللی و طرح عربی موضوع فلسطین را حل کنیم.
وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد: حزب الله را یک سازمان تروریستی نمی دانیم و حضور این حزب در سوریه ماننده حضور نیروی هوایی روسیه است که با دعوت دولت مشروع سوریه انجام شده است.
«عادل الجبیر» نیز مدعی شد: دلایل واضحی وجود دارد که نشان می‌دهد حزب الله و سپاه پاسداران در سوریه اقدام به پاکسازی نژادی می‌کنند. حزب الله و سپاه پاسداران هیچ جایی در جهان عرب ندارند.
«لاوروف» در این خصوص گفت: آنچه که شما آن را پاکسازی نژادی می‌گویید بر اساس توافق بین نظام سوریه و معارضان صورت گرفته است.
وی درباره حمله شیمیایی خان شیخون گفت: باید قبل از اقدام برای اعمال تحریم، یک تحقیق فراگیر در مورد استفاده از سلاح شیمیایی صورت گیرد و ما خواستار تشکیل یک کمیته بی طرف بین المللی برای تحقیق در این زمینه هستیم و کشورهای غربی در مسیر ایجاد این کمیته مانع تراشی کردند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید