تهران
کد خبر:7363
پ

عبور مجدد کامیون‌ها از مرزهای عراق و سوریه

پس از سالها ارتش سوریه موفق شد گذرگاه تحت کنترل گروه تروریستی داعش در مرز سوریه و عراق را بازگشایی کند. به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، تلویزیون سوریه تصاویری از ورود نیروهای دولت سویه به منطقه مرزهای مشترک عراق و سوریه و عبور سه کامیون، خودروها و استحکامات این […]

پس از سالها ارتش سوریه موفق شد گذرگاه تحت کنترل گروه تروریستی داعش در مرز سوریه و عراق را بازگشایی کند.

به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، تلویزیون سوریه تصاویری از ورود نیروهای دولت سویه به منطقه مرزهای مشترک عراق و سوریه و عبور سه کامیون، خودروها و استحکامات این ارتش منتشرکرد.
بر اساس این گزارش، این کامیون‌ها حامل کالاهای تجاری بوده‌اند. این اولین بار است که بعد از سال‌ها کامیون‌ها از مرزهای دو کشور عبور می‌کنند.
این گذرگاه جدید می‌تواند جایگزین گذرگاه «التنف» شود که نیروهای ائتلاف ضد داعش با هدف بستن مسیر در برابر محور تهران- بغداد- دمشق کنترل آن را به دست گرفته‌اند.
نیروهای سوری پس از سقوط رژیم صدام در عراق و به دنبال فشارهای مستقیم آمریکا در تمام طول مرزهای مشترک خود با عراق خاکریزهایی را ایجاد کردند.
همزمان با گشایش گذرگاه جدید الحشد الشعبی عراق در خاک عراق موفق به پیشروی به سمت تپه‌ای در نزدیکی گذرگاه الهول در شرق استان حسکه و کنترل بر ۶۰ کیلومتر مربع از مساحت گذرگاه از سمت خاک عراق در مرزها شد.
پیش از این یک فرمانده نیروهای ارتش سوریه گفته بود: هدف از رسیدن به مرزهای مشترک عراق و سوریه در هم شکستن هرگونه تلاش برای بستن راه‌ها به سمت عراق است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید