عبدالله عبدالله: استعفا می دهم اگر موثر باشد
رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان گفت: اگر استعفای من و رئیس جمهور افغانستان موثر واقع شود، کناره گیری می کنیم. به گزارش مدار شرقی به نقل از خامه پرس، «عبدالله عبدالله» رئیس اجرائی دولت وحدت ملی افغانستان پس از انفجارهای انتحاری در مراسم تشیع جنازه روز گذشته در کابل اظهار داشت: اگر استعفای من […]
رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان گفت: اگر استعفای من و رئیس جمهور افغانستان موثر واقع شود، کناره گیری می کنیم.
به گزارش مدار شرقی به نقل از خامه پرس، «عبدالله عبدالله» رئیس اجرائی دولت وحدت ملی افغانستان پس از انفجارهای انتحاری در مراسم تشیع جنازه روز گذشته در کابل اظهار داشت: اگر استعفای من موثر باشد، استعفا می دهم.
وی تاکید کرد: اگر ما درد و رنج مردم را درک نکنیم، حق نداریم در این جایگاه بمانیم، ما به عنوان رهبران کشور مسئولیت هایی داریم که شامل تامین امنیت برای مردم میشود.
اظهارات «عبدالله»در حالی مطرح می شود که استعفای وی و «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان از خواسته های اساسی معترضان چند روز گذشته در کابل بوده است.
رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان همچنین به شدت از کسانی که معترضان را به گلوله بستند، انتقاد کرد و افزود: حمله به معترضان در تظاهرات مسالمت آمیز قابل بخشش نیست و قطعا بی پاسخ نمیماند.
لازم به ذکر است، پس از حمله خونین چهارشنبه گذشته در کابل که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۴۰۰ تن شد، مردم افغانستان دست به اعتراضات گسترده ای زدند و خواستار استعفای مقامات شدند، این تظاهرات به خشونت کشده شد و طی درگیری نیروهای امنیتی افغانستان با مردم ۷ نفر کشته و ۲۰ نفر نیز زخمی شدند.
گفتنی است، روز گذشته نیز ۳ انفجار پیاپی در مراسم تشییع جنازه یکی از متعرضان کابل صورت گرفت که منجر به کشته شدن ۷ نفر و زخمی شدن ۱۰۰ تن دیگر شد.
