تهران
کد خبر:9770
پ

طراحی پول دیجیتال ایرانی برای مقابله با جنگ سایبری مالی و سلطه دلار

معاون سابق بانک مرکزی گفت: وابستگی ایران به سوئیفت جزئی از تلاش آمریکا برای به راه انداختن جنگ سایبری مالی است و طراحی پول دیجیتال داخلی به عنوان راهی برای مقابله با سلطه دلار راه کاری مناسب است. به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری تسنیم، «مینو کیانی راد» معاون ارزی سابق بانک مرکزی […]

معاون سابق بانک مرکزی گفت: وابستگی ایران به سوئیفت جزئی از تلاش آمریکا برای به راه انداختن جنگ سایبری مالی است و طراحی پول دیجیتال داخلی به عنوان راهی برای مقابله با سلطه دلار راه کاری مناسب است.

به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری تسنیم، «مینو کیانی راد» معاون ارزی سابق بانک مرکزی در همایش تخصصی اقتصاد دفاع، دفاع اقتصادی و اقتصاد مقاومتی، با اشاره به تلاش فراوان آمریکا برای جلوگیری از مبادلات ارزی و سوئیفت ایران در دوران تحریم ها اظهار داشت : آمریکا زمانی که متوجه رشد سوئیفت و مبادلات ارزی ایران شد، تصمیم فوری بر طراحی ساز و کاری برای متوقف کردن آن گرفت تا بتواند ایران را در بازار مالی منزوی کند.
وی افزود: ما در برابر تحریم ها و سیاست های خصمانه آمریکا نباید همیشه به حالت دفاعی و منفعلانه عمل کنیم، بلکه نیاز است که در برابر تحریم ها فعال و واکنش گر بود تا بتوان بهترین پاسخ را به دشمن داد.
«کیانی راد» با تاکید بر اینکه هر عاملی که امنیت ملی آمریکا را به خطر بیاندازد مورد سوء قصد جنگ مالی آمریکا قرار می گیرد، تصریح کرد: تحریم مالی از نوع جنگ های محرمانه و پنهانی آمریکا است و استارت این نوع خاص جنگ زمانی آغاز شد، که آمریکا به نوعی احساس خطر از گسترش و نفوذ انقلاب اسلامی کرد و از همان ابتدا نیز فرماندهی این جنگ در دستان اسرائیل بود.
وی در ادامه تاکید کرد: آمریکا اکنون تمرکز خود را بر روی جنگ نرم و سایبری قرار داده که هدف عمده آن تخریب سیستم اطلاعاتی و ارتباطی کشورها به خصوص در بخش پولی و مالی است.
«کیانی راد» با تاکید بر طراحی پول دیجیتال داخلی برای مقابله با سلطه دلار و تبادلات مالی گفت: سوئیفت لازم است که ایجاد و وصل شود اما نباید وسیله ای برای وابستگی بیشتر ایران به خارج شود. باید وابستگی به سوئیفت را هرچه بیشتر کم کنیم همان طور که در سال های گذشته این کار را کلید زدیم و در همان سال ها چین نیز به تقلید از ما برای خود یک سوئیفت داخلی طراحی کرد.
معاون ارزی سابق بانک مرکزی در ادامه پیش بینی کرد :جنگ سایبری مالی جدیدی در راه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما می توانیم تحریم ها را فرصت بدانیم و با شناخت نقاط آسیب پذیری طرف مقابل مثل دلار و عدم وابستگی آن به صورت فعالانه به آنها ضربه وارد کنیم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید