تهران
کد خبر:2150
پ

شرط فتح الشام برای مذاکره سیاسی

سخنگوی گروه تروریستی «فتح الشام» در مورد موضع این گروه برای حضور در مذاکرات «آستانه» گفت: «فتح الشام» با راه حل سیاسی مخالف نیست اما نتیجه این مذاکرات کنار رفتن اسد باشد. به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری الجریزه، مذاکرات «آستانه» بعد از توافق آتش بس در سوریه و با تضمین های […]

سخنگوی گروه تروریستی «فتح الشام» در مورد موضع این گروه برای حضور در مذاکرات «آستانه» گفت: «فتح الشام» با راه حل سیاسی مخالف نیست اما نتیجه این مذاکرات کنار رفتن اسد باشد.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری الجریزه، مذاکرات «آستانه» بعد از توافق آتش بس در سوریه و با تضمین های روسیه و ترکیه برگزار خواهد شد که هفت گروه نظامی وابسته به معارضان، این توافق را امضا کرده بودند.
بر اساس این گزارش، به اعتقاد ناظران با توجه به دعوت نشدن از «جبهه فتح الشام » برای توافق آنکارا و نیز دعوت نشدن به مذاکرات آستانه، وضعیت آتش بس سوریه همچنان نگران کننده است.
در این خصوص « حسام الشافعی» سخنگوی «فتح الشام» در مصاحبه ای با شبکه الجزیره با بیان اینکه فشار زیادی بر گروه های معارض برای امضای توافق آتش بس وارد شد، درباره مذاکرات پیش رو در «آستانه» گفت که آنچه درباره آن توافق شد، اشتباهی بزرگ است و همه حاضران و امضا کنندگان این توافق در قبال آن مسئول هستند و بابت این اشتباه بزرگ، محاسبه خواهند شد.
وی ادامه داد: «فتح الشام»با راه حل سیاسی مخالف نیست و هدف ما از مبارزهٰ دستیابی به راه کار سیاسی است؛ راهکاری که خون مردم حفظ شود ، حقوق مردم را به آن ها بازگرداند و مسلمانان از زندگی شرافتمندانه در سایه دین برخوردار باشند.
«الشافعی» در پاسخ به این سوال که آیا جریان «فتح الشام» نتایج مذاکرات در پایتخت قزاقستان را خواهد پذیرفت، گفت: مذاکره حق همه گروه ها است و یک گروه نمی تواند برای تعیین سرنوشت همه مردم سوریه وارد مذاکره شود، آیا هیچ عاقلی این امر را می پذیرد که نتیجه این مذاکرات، کنار رفتن «بشار اسد» از قدرت و تمکین اهل تسنن از سوی روسیه باشد که بیش از حکومت «اسد» درحق ما جنایت کردند؟
عضو گروه تروریستی «فتح الشام» در خصوص احتمال درگیری میان این جریان با دیگر گروه های امضا کننده توافق آتش بس در سوریه که برای مذاکره به آستانه خواهند رفت نیز گفت: ما در فضای مشترک با دیگر گروه های مبارز زندگی می کنیم و روابطی که با هم داریم و نقطه اشتراکات ما، بیشتر از اختلافات ما است.
«الشافعی» در پاسخ به سوالی درباره احتمال وابستگی به القاعده گفت که این جریان به هیچ طرف خارجی وابسته نیست و مبارزه و فعالیت آن، متمرکز بر سرنگونی حکومت سوریه با همه شخصیت ها ، مسئولان و نهادهای آنان است.
وی تاکید کرد که ما بارها اعلام کرده ایم که با هر نوع ادغامی که به نفع اهالی تسنن در سوریه باشد، موافقیم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید