تهران
کد خبر:9563
پ

سفر رئیس پارلمان عربی به عراق

رئیس پارلمان عربی به دعوت رئیس پارلمان عراق فردا وارد بغداد می‌شود. به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه سعودی عکاظ، «مشعل بن فهم السلمی» رئیس پارلمان عربی در راس یک هیات بلند پایه در پاسخ به دعوت «سلیم جبوری» رئیس پارلمان عراق فردا در سفری سه روزه وارد بغداد می‌شود. بر اساس این […]

رئیس پارلمان عربی به دعوت رئیس پارلمان عراق فردا وارد بغداد می‌شود.

به گزارش مدار شرقی به نقل از روزنامه سعودی عکاظ، «مشعل بن فهم السلمی» رئیس پارلمان عربی در راس یک هیات بلند پایه در پاسخ به دعوت «سلیم جبوری» رئیس پارلمان عراق فردا در سفری سه روزه وارد بغداد می‌شود.
بر اساس این گزارش، در این دیدار دو طرف درباره همکاری، تبادل دیدگاه‌ها و آنچه که باعث فعال شدن نقش پارلمان عربی می‌شود، گفتگو خواهند کرد.
رئیس پارلمان عربی نیز در پارلمان عراق صبح سه شنبه سخنرانی خواهد کرد و بر عزم راسخ این پارلمان در برقراری روابط، همکاری با پارلمان‌ های کشورهای عربی در بالاترین سطح خود، تقویت روابط دیپلماتیک این پارلمان که سبب تحکیم موضع رسمی‌ آن در همه سطوح و در همه محافل منطقه‌ای و بین‌المللی می‌شود، تاکید خواهد کرد.
در این دیدار رئیس پارلمان عربی از تلاش‌های عراق در مبارزه با تروریسم حمایت کرده و بر ضرورت همکاری عراق با کشورهای عربی پیرامون مسائل و منافع ملت عرب، تقویت روابط دولت عراق با کشورهای عربی تاکید خواهد کرد.
رئیس پارلمان عربی همچنین قرار است در سخنرانی خود اعلام کند: در کنار دولت و ملت عراق جهت حفظ استقلال، امنیت و اتحاد این کشور خواهد ایستاد.
وی در عین حال نسبت به دخالت‌های بیگانگان در امور داخلی عراق اظهار مخالفت و از طرح آشتی ملی میان گروه‌های عراقی اعلام حمایت خواهد کرد.
در جریان این سفر قرار است نشست‌هایی با برخی مقامات عراقی از جمله «فواد معصوم» رئیس جمهور، «حیدر العبادی» نخست وزیر، «ابراهیم جعفری» وزیر امور خارجه و روسای فراکسیون‌ های پارلمانی عراق برگزار خواهد شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید