تهران
کد خبر:2138
پ

اعلام آمادگی آمریکا برای مشارکت در عملیات سپر فرات

آمریکا که ائتلاف مبارزه با داعش را فرماندهی می کند، آمادگی خود را برای مشارکت در عملیات سپر فرات ارتش ترکیه در شمال سوریه اعلام کرد. به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری العالم، «جان دوریان» سخنگوی ائتلاف مبارزه با داعش در ویدیو کنفرانسی در بغداد با اعلام این خبر که آمریکا آماده […]

آمریکا که ائتلاف مبارزه با داعش را فرماندهی می کند، آمادگی خود را برای مشارکت در عملیات سپر فرات ارتش ترکیه در شمال سوریه اعلام کرد.

به گزارش مدار شرقی به نقل از شبکه خبری العالم، «جان دوریان» سخنگوی ائتلاف مبارزه با داعش در ویدیو کنفرانسی در بغداد با اعلام این خبر که آمریکا آماده مشارکت در عملیات سپر فرات است افزود: من نمی توانم جزئیاتی را درباره نوع پشتیبانی ائتلاف از ارتش ترکیه را بیان کنم.
وی گفت: مذاکرات همچنان ادامه دارد و تُرک ها می داند که ائتلاف چه کارهائی می تواند بکند.
ارتش ترکیه از چند هفته پیش با کمک گروه های مسلح مخالف حکومت سوریه موسوم به ارتش آزاد سوریه، عملیاتی را به نام سپر فرات در بخش شمالی خاک سوریه برای عقب راندن داعش از این بخش اجراء می کند و در درگیری های نزدیک شهر «الباب» تلفات زیادی از خود برجای گذاشته است .
این در حالی است که ائتلاف آمریکائی با وجود درخواست های «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه تاکنون به پشتیبانی هوائی از نظامیان تُرک نپرداخته است .
جنگنده های ائتلاف هفته گذشته به درخواست ارتش ترکیه به پرواز نمایشی بر فراز شهر «الباب» پرداختند ولی از سلاح های خود استفاده نکردند.
مقام های آمریکایی و ترکیه تاکنون اعلام نکرده اند که چرا با همدیگر در شمال سوریه همکاری نمی کنند.
گفتنی است، عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال خاک سوریه از روز ۲۴ اکتبر ۲۰۱۶ آغاز شده است که در این عملیات از نیروی زمینی ، نیروی هوائی ، تانک ها ، توپخانه خود استفاده می کند و از ارتش آزاد ترکیه کمک می گیرد.
ارتش ترکیه با کمک ارتش آزاد سوریه شهر «جرابلس» و حومه اش را که آخرین پایگاه بزرگ داعش در شمال سوریه بود، به تصرف خود درآورد سپس منطقۀ واقع بین شهرهای «اعزاز» و «الراعی» را تصرف کرد منطقه ای که آنکارا از ابتدای بحران سوریه به حمایت از گروه های مسلح فعال در آن می پرداخت.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید