تهران
کد خبر:7090
پ

نسخه پیچی اماراتی ها برای قطر

عضو برجسته خاندان حاکم امارات از احتمال تغییر رهبران این کشور خبر داد. به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌«سلطان سعود القاسمی» عضو خاندان حاکم امارات اظهار داشت: در حال حاضر شهروندان قطر می‌پرسند آیا این وضعیت قرار است منجر به تغییر رهبری شود؟ در پاسخ شهروندان باید بگویم امیدواریم قطر به این […]

عضو برجسته خاندان حاکم امارات از احتمال تغییر رهبران این کشور خبر داد.

به گزارش مدار شرقی به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌«سلطان سعود القاسمی» عضو خاندان حاکم امارات اظهار داشت: در حال حاضر شهروندان قطر می‌پرسند آیا این وضعیت قرار است منجر به تغییر رهبری شود؟ در پاسخ شهروندان باید بگویم امیدواریم قطر به این مسیر خودسرانه و خودخواهانه‌ای که در پیش گرفته پایان دهد.
وی افزود: قطر باید شبکه خبری الجزیره را تعطیل و یا دست‌کم فعالیتش را محدود کند و تامین مالی گروه‌های افراط گر را خاتمه دهد تا به این بحران پایان دهد. بعید نیست تدابیر دیگری علیه قطر اتخاذ شود اما امیدواریم چنین اتفاقی نیفتد. هیچ کس مخالف مذاکره نیست اما قطر باید در درجه اول به تغییر سیاستش متعهد باشد.
روزنامه سعودی الریاض چندی پیش در گزارشی تحت عنوان «پنج کودتا در ۴۶ سال… کودتای ششم بعید نیست» به مساله کودتاها در قطر پرداخت و امیر قطر را به برکناری تهدید کرد، زیرا اکنون بعضی از خاندان‌های قدرتمند در قطر از این حکومت ناراضی هستند.
این روزنامه مدعی شد: خاندان آل ثانی با ارسال نامه‌ای به «سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان از مسائل موجود عذرخواهی کردند. بدین وسیله آنها از خاندان حاکم بر قطر اعلام برائت کرده‌اند.
روزنامه الریاض در تهدیدی آشکار به براندازی در قطر نوشت: این نامه خانواده آل ثانی بیانگر عمق شکاف در میان حکام قطر است. آنان نیز اعلام کرده‌اند که از سیاست‌های «تمیم»خسته شده‌اند و احتمال دارد که کودتای جدیدی در حکومت قطر صورت گیرد.
پیش از این، روزنامه قطری الرایه مقاله‌ای با عنوان برخی گروه‌ها می‌خواهند مردم از دین نفرت داشته باشند را منتشر کرد.
این روزنامه در کنار این مقاله، کاریکاتوری از «عبدالعزیز آل شیخ» مفتی اعظم عربستان سعودی ترسیم کرد که پیروان خود را به سوی آتش هدایت می‌کند. این امر موجب خشم سعودی‌ها شد.
لازم به ذکر است، روز دوشنبه در پی بالا گرفتن بحران میان قطر و همسایگان عربش چند کشور شامل بحرین، مصر، عربستان و امارات روابط دیپلماتیکشان با قطر را قطع کردند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید