به گزارش خبرگزاری مدار شرقی، آمریکا در اقدامی خصمانه قطعنامه پیشنهادی مصر درباره بیت المقدس را وتو کرد.
این در حالیست که ۱۴ عضو دیگر کشورهای عضو شورای امنیت به قطعنامه مصر درباره بیت المقدس رأی مثبت دادند.
مصر پیش نویس قطعنامه ای را درباره اقدام یکجانبه رئیس جمهور آمریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی تهیه و شنبه هفته جاری آن را میان ۱۵ عضو این شورا توزیع کرده بود.
لذا کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز ساعاتی پیش نشستی را در این خصوص برگزار کرد و قرار بود در صورت تصویب، قطعنامه مذکور دستور رئیس جمهور آمریکا درباره بیت المقدس را لغو کند.
لازم به ذکر است، ۶ سپتامبر (۱۵ آذر ماه) دونالد رئیس جمهور آمریکا رئیس جمهور آمریکا در اقدامی بیت المقدس را به عنوان پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی به رسمیت شناخت.
مسئولان این کشور نیز اعلام کردند که بر اساس بیانیه رئیس جمهور آمریکا تا ۳ سال آینده سفارت کشور خود را از پایتخت اسرائیل به بیت المقدس منتقل خواهند کرد؛ اظهاراتی که با واکنش های گوناگون و محکوم کننده ای در سراسر جهان همراه شد.

