تهران
کد خبر:2822
پ

اخطار نماینده ویژه سازمان ملل به معارضان سوری

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه گفت: اگر گروه‌های معارض سوری هیات واحدی را برای مذاکرات آتی ژنو تشکیل ندهند، خودش این کار را انجام می دهد. به گزارش مدار شرقی به نقل از پایگاه خبری النشره، «استفان دی میستورا» نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه اظهار داشت: گزارش اجلاس […]

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه گفت: اگر گروه‌های معارض سوری هیات واحدی را برای مذاکرات آتی ژنو تشکیل ندهند، خودش این کار را انجام می دهد.

به گزارش مدار شرقی به نقل از پایگاه خبری النشره، «استفان دی میستورا» نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه اظهار داشت: گزارش اجلاس آستانه در شورای امنیت قرائت شد و این شورا از تقویت سازوکار آتش بس در سوریه حمایت کرد.
وی افزود: آتش بس در سوریه به صورت نسبی موفقیت آمیز بوده است. اگر معارضان سوری تیم واحدی را برای مذاکرات ژنو تشکیل ندهند خودم این کار را انجام خواهم داد.
«دی میستورا» تاکید کرد که ایران ، ترکیه و روسیه کشورهای ضامن آتش بس هستند. کمک رساندن به سوری ها در سایه نبردها همچنان دشوار است. روسیه یک بازیگر مهم در سوریه است و تعویق نشست ژنو با رایزنی با همه کشورها از جمله سوریه انجام شد.
وی همچنین از نشست آتی بیستم فوریه جاری در ژنو استقبال کرد و بر لزوم تعویق نشست ژنو برای دادن فرصت اجرایی شدن نتایج اجلاس آستانه تاکید کرد.
لازم به ذکر است، با پیشنهاد ایران و نظارت ایران، روسیه و ترکیه نشست صلح سوریه در چهارم بهمن ماه در «آستانه» پایتخت قزاقستان برگزار شد و در این نشست هیات مخالفان و هیات سوری حضور داشتند و در نهایت بیانیه ای مبنی بر مبارزه با گروههای افراط گر در سوریه به امضا رسید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید